top of page
  • Yazarın fotoğrafıbipaket

Demo talep edin, tanışalım!



Merhaba,

Bu hafta blog konusu olarak herkesin çok merak ettiği bir konuyu ele almak istedik. Şeflerimiz ve restoran sahiplerimizin sık sık sorduğu bir soru “demo talebi”!


Ürünlerimizden sipariş vermek istiyorsunuz ama mutfağınıza ve hazırladığınız yemeklere hangi bipaket’in uygun olduğunu bilmiyorsanız; tabak kapatma makinemizi canlı canlı görüp mutfağınızda kaplayacağı yeri merak ediyorsanız bizden demo talep edebilirsiniz.

Demo talebi oluşturduğunuz andan itibaren, alanında uzman arkadaşlarımız tabak kapatma makinesi ve tabaklarımızla restoranınıza gelip ürünler ve makine hakkında detaylı bilgi vereceklerdir. Demo sonucunda ürünlerinize uygun paketleri sipariş edebilirsiniz.


Eğer İstanbul dışında ikamet ediyorsanız…


İstanbul’da bulunmayan restoranlarımız için de demo hizmetimiz mevcut fakat biraz farklı. Çalıştığınız mutfağın ya da restoranın türünü ve ne tarz yemekler yapıldığını tarafımıza iletirseniz size uygun ürünleri hazırlayarak restoranınıza kargo ile gönderebiliriz. Böylece ürünleri yakından görme şansı bulurken sipariş öncesinde de ürünlerimiz ile tanışmış olursunuz.


Hadi aklındaki soruları cevaplamamız için şimdi demo talep et, tanışalım 😊




75 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page