top of page
  • Hilal Sakızlı

Doğal özelliği ile pazarlanan ürünler daha çok satıyor.


Yiyecek içecek tüketimi sektöründe faaliyet yürüten bir çok işletme mevcut, ancak bu sektöre yer alan restoran işletmecileri üretimini yaptıkları ürünlerin pazarlamasına çok az bütçe ve emek harcıyor.

Oysaki günümüzde birçok tüketici için tercih sebebi olmanın çok basit bir nedeni var, "doğallık".

Artık beslenme ve öğünler sağlıklı yaşam sürmenin en kilit faktörü. Bir çok araştırma sonuçları gösteriyorki gıda tüketiminde bilinç arttıkça fiyat bazlı odaklanma düşüyor. Peki bu ne anlama geliyor?

Bunun anlamı artık restoran işletmek tüketicinin tüm hislerine dokunmak anlamına geliyor.

Öncelikle işe kıyafet den başlamak gerekiyor. Hemen aklına insan kıyafeti gelmesin konumuz gıda olduğu için gıdanın kıyafetinden bahsediyoruz.

Gıdanın kıyafeti, yani gıdanın ambalajı petrolden, yer altından çıkan atık içeren malzemelerden oluşuyor ise müşterilerimizi gıdmızın doğal olduğuna inandırmamız çok kolay olmayacaktır.

Bu noktada kağıdın örnek olarak Naturapack ve camın uzmanlar tarafından önerilen sağlıklı ambalaj ürünlerine iyi bir örnek olduğunu göz önünde bulunduralım.

Mümkünse bu ambalajınız üzerinde kurumsal kimliğiniz ve ürününüzün doğallığını içeren içerikler barındırsın. Paket servis yapan bir işletme iseniz web sitemizde yar alan Naturapack karton gıda kaplarımızı buradaki bağlantıya tıklayarak inceliyebilirsiniz.

2015 yılında yapıan bir araştırmaya göre tüketicilerin %62 si üzerinde doğal ibaresi yer alan ürünleri tercih ediyor. Doğal ve geri dönüştürülebilir ambalaj olma özelliği ile pazarlıyabileceğiniz Naturapack gıda kapları ile müşterilerinizin daha fazla tercih ettiği marka haline gelin.

54 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page