top of page
  • Yazarın fotoğrafıbipaket

Paket servis ile evleri restorana çevirin!



Yeniden evlere kapandığımız misafirlerimizi restoranlarımızda ağırlayamadığımız bugünlerde gözler paket servislerin üstünde! Paket serviste farklılaşmak, lezzetlerin restorandaki gibi sıcak, güzel sunumlu ve aynı lezzette sunmak çok önemli. Ama bizi rakiplerimizden farklılaştıran tek şey bu değil!

Restoranların sıcaklığını, samimiyetini ve konforunu evlere taşımanın şimdi tam zamanı. Birkaç küçük değişiklikle paket serviste de restoranlarınızda olduğunuz gibi yıldızlaşabilirsiniz.


Kullanıcı Deneyimi

Paket servislerinizde bulunduracağınız malzemeler bu aşamada çok önemli, restoranı tamamen misafirinizin evine taşımak ilk hedefimiz olmalı. Paket servise yerleştireceğiniz peçete, restoranda kullanılan tabak altlığı belki önden ikram ettiğiniz lezzetler… paket serviste de bunları ihmal etmeyin.


Paketleme

Kullandığınız ambalaj kurumunuzun aynasıdır. Yiyeceklerin tadını, ısısını ve hijyenini muhafaza eden paket kullanmak önceliğiniz olmalı. Hazırladığınız lezzeti paketlediğiniz andan müşteriye ulaştığı ana kadar ambalajda yıpranma ya da formunda bozulma olmamalı.

Paketlerinizin size özel olması yani üzerinde logonuzun ya da görselinizin bulunması da restoran kalitenizi yukarı çeker.


İşinize uygun ambalaja buradan ulaşabilirsiniz.


Hijyen

Misafirlerin bu dönemde en hassas olduğu noktalardan biri de hijyen. Paketlediğiniz ürünün hangi hijyen standartlarında hazırlandığı çok önemli. Bunun içinse sosyal medya hesaplarınızdan dönem dönem mutfağınızın görüntüsünü paylaşabilir, hijyene yönelik aldığınız tedbirleri yazılı olarak onlara ulaştırabilirsiniz.


Bizden tavsiyeler bu haftalık bu kadar! Yeni normale adapte olurken daha çok kazanç sağlamak ve sektörel değişikliklerden haberdar olmak için bi

99 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page