top of page
  • Yazarın fotoğrafıbipaket

Pandemi döneminin en popüler yemekleri!



Dünya pandemi ile mücadele ettiği bu süreç bizlerinde birçok alışkanlığını değiştirdi. Evler ofis oldu, restoranlar mutfak…


Yeni normal dediğimiz bu dönemde beslenme alışkanlıklarımız da değişti elbet! Ev yemekleri, kolay hazırlanan sandviçler ya da öğlen yapılan restoran ziyaretleri yerini paket servise bıraktı. İşler böyle olunca paket servisin en çok sipariş edilen yemeklerini araştırıp sizin için derlemek de bize düştü :)


Sadece gönüllerin değil listelerin de bir numarası o kebap!

Evet doğru okudunuz kebap :) Pandemi döneminin en çok sipariş edilen yemeği Kebap ve türleri oldu öyle ki Türkiye nüfusu kadar kebap sipariş edildi diyebiliriz. Türk halkının bu dönemde özüne dönmesi, kültürüne sahip çıkması tam olarak bu! :)


Kebaplar için özel olarak tasarlanmış paket servis ambalajı için buraya tıklayabilirsiniz.


Beklediğiniz kişi döner mi bilmem ama iki numarada döner var!

Kolay servisi, iştah kabartan lezzeti ile dönerin iki numarada alması aslında çok şaşırdığımız bir konu değil. Eee tabii bunun yanında uygun fiyatlı olması ve doyuruculuğu da var. Türk halkı ağzının tadını da bütçesini de bilir!


Döner için özel olarak tasarlanmış paket servis ambalajı için buraya tıklayabilirsiniz.


Evimizin yemekleri!

Evler ofis oldu, restoranlar mutfak diye boşuna demedik. Pandemi döneminde evden çalışma sistemi aktif olarak hayata geçince ev yemeği yapmak büyük bir külfet oldu. Ardı arkası kesilmeyen toplantılarda yemek yapmaya vakit kim bulacak! Sıcacık ve lezzetli restoran yemekleri varken hem de!


Sulu yemekler için özel olarak tasarlanmış paket servis ambalajı için buraya tıklayabilirsiniz.


Listenin devamı ise şöyle…

Çig köfte

Hamburger

Pide

Köfte

Pizza

Lahmacun

Tavuk yemekleri


Her lezzetin bipaket’i var!

Hadi tek tıkla sana özel bipaket’i birlikte keşfedelim.


62 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page